Sale
Ford Ranger kinderauto roze 9200000075983482

Ford Ranger kinderauto roze 9200000075983482

Model: 9200000075983482
Beschikbaarheid: Op voorraad
€169,94 €78,36
Aantal: + -
Ford Ranger kinderauto roze
Deze prachtige licentie accu auto is voorzien van metallic lak en stoere verstralers die ook nog eens echt werken. De kinderauto is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar en is voorzien van een veiligheidsgordel. De deuren en kofferbak van de auto is ook echt te openen en de auto is voorzien van een soft start waardoor de snelheid van de kinderauto wordt opgebouwd.
Instelbare snelheid
De snelheid van de accuauto is gemakkelijk in te stellen door de meegeleverde afstandsbediening u kunt kiezen tussen 2,5 of 5 km/u. Tevens kunt u via de afstandsbediening de auto ook zelf besturen mocht dit noodzakelijk zijn zo kunnen zelf de allerkleinste kinderen rondgereden worden.
Veiligheid van deze Ford Ranger kinderauto
Autovoorkinderen.nl levert alleen auto's die aan de veiligheidsnormen voldoen deze elektrische kinderauto is daarom ook voorzien van een veiligheidsgordel en zeer stevige vering. Deze kinderauto is voorzien van softstart dit betekend dat de auto langzaam weg rijdt om te voorkomen dat het kind een 'schok' krijgt bij het wegrijden.
Afstandsbediening van deze elektrische kinderauto
Ouders kunnen de kinderauto dankzij de afstandsbediening zelf laten rijden stoppen en links en rechts sturen.Deze accuauto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar vooruit en achteruit geschakeld kan worden.
Extra sterke accu
Wij zien graag tevreden klanten daarom kiezen wij ervoor om onze elektrische kinderauto's standaard te leveren met een extra sterke accu die de kinderauto van meer kracht voorziet en langer meegaat. Wij kiezen ervoor om gebruik van deze accu's te maken uit ervaring veel aanbieders kiezen voor een goedkopere accu maar daardoor zult u deze sneller moeten vervangen!
Monteren van onze elektrische kinderauto's
Wanneer u een accu auto van ons ontvangt is deze kinderauto al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd. U hoeft echt geen professional te zijn om de kinderauto af te monteren. Bij het pakket vindt u tevens een handleiding waardoor u in een paar simpele stappen de auto monteert. Denk hierbij aan het monteren van zaken zoals het stuur en de wielen u hoeft geen kabels te trekken of dergelijke kennis te hebben. U hoeft qua elektronica alleen de stekker in het contact te stoppen.Als u toch liever een volledig gemonteerde kinderauto wilt kunt u deze afhalen (meerprijs €20-) in ons magazijn als de elektrische kinderauto's eenmaal gemonteerd zijn kunnen ze niet meer per post verstuurd worden.
Rijden over een zachte ondergrond
Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto's over een verharde ondergrond te rijden. Onze kinderauto's kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.